BRENDA KOOKT

  • Brenda Kookt Logo gr
  • Brenda Kookt portret 4
Brenda

Brenda laat op haar foodblog Brenda Kookt zien dat koken niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Koken is leuk, en je kunt heel snel een lekkere maaltijd op tafel zetten.

Ik ben gek op koken en alles wat met food te maken heeft! Dit is niet altijd zo geweest. Ik vond het vroeger al leuk om in de keuken mee te kijken en ben altijd gek geweest van kookprogramma’s op televisie maar ik was niet bepaald een alleseter. Ik at wat mijn moeder op tafel zette (meestal Hollandse pot) en verder durfde ik niet veel nieuwe dingen te proeven. Als ik er nu aan terugdenk vind ik dat echt onvoorstelbaar. Er zijn zoveel lekkere dingen die ik toen niet lustte (of niet wilde proberen). Een voorbeeld: ik lustte geen pasta, ja echt waar! Gelukkig ben ik inmiddels erg veranderd.

Liefde voor food
Sinds ik een aantal jaar geleden ben gaan samenwonen is mijn liefde voor koken en lekker eten geboren. Ik ben steeds meer gaan proeven en uitproberen in de keuken. Omdat ik het koken ontzettend leuk vond wilde ik hier iets mee doen, ik wist alleen niet precies wat. Daarom ben ik februari 2012 mijn foodblog Brenda Kookt gestart. Brenda Kookt is mijn verzameling aan recepten, mijn digitale receptenboek.

Voor ieder wat wils
Inmiddels is Brenda Kookt een uit de hand gelopen hobby. Wat begon als een blog voor vrienden en familie is nu mijn baan! Op Brenda Kookt deel ik lekkere recepten, voor ieder wat wils. Hier kun je terecht voor uiteenlopende inspiratie op kookgebied. De recepten zijn toegankelijk en variëren van een lekker soepje met een belegd broodje of een ovenschotel tot een volwaardig 3-gangen diner of een heerlijke taart. Kortom, Brenda Kookt biedt lekkers voor alle gelegenheden en voor ieder wat wils!

Recepten worden afgewisseld met Food-Inspiratie artikelen. Denk hierbij aan kooktips, reviews van kookboeken, restaurants en food gerelateerde evenementen.

Deel deze Foodblogger