CULINESSA

  • culinessa sq01
  • culinessa sq02
Vanessa

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Vanessa aka Culinessa. Op mijn blog Culinessa.com deel ik mijn culinaire passies. Een van die passies is lekker eten en dan bedoel ik niet gewoon lekker, nee ik houd van heerlijk eten. Koken is dan voor mij geen moeten (ok vooruit, dat ook wel), maar vooral genieten! Urenlang bedenken we wat we willen eten en dan doen we de boodschapjes, wordt er gekookt en vervolgens smullen we er van. Ook vind ik het belangrijk om met kwalitatief goede ingredienten een maaltijd op tafel te zetten. Ik woon samen met de BF, de mini en de nieuwe mini en stiekem droom ik er van dat ze later als ze groot zijn en zin hebben in iets lekkers van mama dat gewoon ff opzoeken.

  • Foodblog
  • Recepten
  • Interviews
  • Hotspots

Een andere passie is uit eten gaan, dus dat zul je op mijn blog ook tegenkomen. Ik blog over nieuwe restaurants, maar ook mijn persoonlijke favorieten. Tevens heb ik een mega grote kookboeken verslaving en moet ik mezelf echt tegenhouden niet nog meer aan te schaffen. Overigens mag het niet van de BF, dus dat is een goede stok achter de deur.

Eigenlijk komen mijn passie voor fotografie, eten en leuke verhalen delen goed samen in deze blog. Het is echt mijn creatieve uitlaatklep en ik hoop dat je er oprecht lekkere dingen mee op tafel tovert of net dat ene restaurantje uitprobeert omdat ik er enthousiast over was.

In ieder geval heel veel plezier als je gaat rondneuzen, er staat genoeg lekkers op, dat sowieso. 😉

Liefs,
Vanessa aka Culinessa

Deel deze Foodblogger