Food Bandits - Food Blog

FOOD BANDITS

  • foodbandits sq01
  • foodbandits logo
  • foodbandits sq02
  • foodbandits sq03
Suus & Johann

Food Bandits bestaat uit Suus (stylist en blogger) en Johann (fotograaf en docent scheikunde). Twee en een half jaar geleden begonnen zij met het delen van hun grootste hobby namelijk: lekker eten op hun blog Food Bandits. Al begonnen ze ooit met mierzoete donuts en goudbruine fudge, nu vinden zij juist de uitdaging in het allergie vrij koken en bakken. Dus het minderen van het gebruik van zuivel, tarwe en suiker. Niet alleen omdat het voor sommige mensen gezonder is en het een creatieve uitdaging is om zo te koken, maar vooral omdat het onwijs lekker smaakt. Espresso chocolade taart, een perencake met hele peren, cheesecake waar je gegarandeerd de kaas niet zult missen of het bakken van een goed glutenvrij brood.
Maak Recept

  • Foodblog
  • Healthy / Suikervrij
  • Kookboek "Good Morning"
  • Webshop

"Op ons blog delen wij recepten en daarnaast ook inspiratie linkjes waar we blij van worden.
Verder wordt er gewerkt aan een eerste kookboek wat ‘Good Morning’ gaat heten en je alles geeft wat je nodig hebt voor een goed ontbijt. In het boek zullen we niet alleen ontbijt recepten delen maar ook onze tips voor een goede kop koffie, het maken van je eigen thee en wat draai je nu eigenlijk op je iPhone om lekker wakker te worden?
Ook geven we workshops over foodfotografie en styling. In een mooi atelier in de Jordaan leer je in 1 dag wat nu eigenlijk alle knopjes op je camera betekenen, het maken van een goed visueel concept voor je blog en social media, hoe je een bord risotto goed op de foto kunt zetten en ook een instagram verslaving kunt krijgen. Het delen van lekker eten en het maken van goede foto’s is wat wij het liefste doen.”

Je kunt Food Bandits inhuren voor:
- Opzetten en adviseren over gebruik social media en visueel concept voor website/blog.
- Het bouwen van blog en website.
- Product fotografie.
- Recept ontwikkeling, foodstyling en fotografie.
- Workshop op locatie over bloggen of foodfotografie en styling.

Maar je kunt natuurlijk ook alleen lekker de blog lezen en daar hopelijk blij en geïnspireerd door worden.

Deel deze Foodblogger