Food Blogger Lisa Goes Vegan

LISA GOES VEGAN

  • lisagoesvegan sq01
  • lisagoesvegan sq02
Lisa

Hoi jij daar! Ik ben Lisa, 25 jaar en afgestudeerd in de klinische neuropsychologie. Ik ben echt gék op dieren en de laatste jaren ben ik mij steeds meer en meer gaan verdiepen in hoe mijn eten op mijn bord terecht komt. Al jaren eet ik geen vlees en vis meer en gaandeweg kwam ik er achter dat er bij de alledaagse producten meer dierenleed komt kijken, dan we denken en weten. Stap voor stap ben ik afgestapt van het eten van dierlijke producten en eet ik nu al geruime tijd helemaal plantaardig.
Maak Recept

Op mijn blog deel ik mijn weg naar een gezonde plantaardige leefstijl, de dingen die ik tegenkom, leuk vind, moeilijk vind, fijne hotspots, lekkere recepten en andere tips om te laten zien dat plantaardig eten zo makkelijk, gezond en mega lekker kan zijn!
Ik voel mij zo fijn, energiek en vrij en het is tegelijkertijd goed voor dieren, medemens en milieu! Wat wil je nou nog meer. Of ik veranderd ben? Totaal niet, ik ben nog steeds verslaafd aan chocola, koffietjes, brownies en taarten bakken (zie mijn blog, Instagram en Facebook) Rauwe snickers? Tempeh Bacon? Goed, we dwalen af…
Neem gerust een kijkje op mijn blog en volg mij op Instagram en Facebook!
Liefs, Lisa

Deel deze Foodblogger